Vi er specialister i:

  • Fugning af vådrum.
  • Fugning af vinduer og døre.
  • Fugning af trægulv/ skibsgulv.
  • Dilatationsfuger.
  • Betonfuger/ elementer
  • Brandhæmmende fuger.
  • Udskiftning af alle typer fuger.

Alt indenfor fugning

Om DK Fugning i Nordsjælland & Vesterbro

Har du et utæt bad eller knager det andre steder i fugerne i dit hjem? Så ring til DK Fugning i Nordsjælland & Vesterbro. Vi er et lille firma med et stort lokalkendskab.

Historien bag DK Fugning

David Kronlund stiftede firmaet DK fugning tilbage i 2009. David Kronlund er certificeret fugemontør, og det er primært ham, du vil møde, hvis du henvender dig til DK Fugning. 

Din fugemand i Nordsjælland & Vesterbro

DK Fugning tager hånd om fugearbejde af enhver art. Vores kompetence og erfaring giver dig sikkerhed for veludført arbejde. Det eneste du skal gøre er at kontakt os enten pr. telefon eller e-mail, så finder vi en løsning, der passer dig.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

DK Fugning har eksisteret i mere end 11 år, og David Kronlund har flere års erfaring inden for branchen, hvor han har arbejdet med fugning på fuldtid.

DK Fugning servicerer kunder på hele Sjælland

DK Fugning er din lokale fugemand i Kokkedal og Hørsholm, men vi kører naturligvis gerne på hele Sjælland - og uanset geografi, så leverer vi den bedste service til alle vores kunder.
Vores kundekreds omfatter både husstande, entreprenører og store virksomheder.
 

Hvorfor du skal vælge os?

Da kravet til energirigtige løsninger og fugers tæthed er skærpet gennem de senere år, er det vigtigt, at fokusere på korrekte fugeløsninger. DK Fugning sørger for, at dit fugearbejde udføres i god kvalitet med det rigtige materialevalg og ud fra korrekt dimensionering.

Kontakt os gerne på telefon 27 26 59 06 og lad os få en snak om, hvad du har brug for.​​